Førstehold

Petre vil genskabe euforisk stemning

EfB møder FC Midtjylland søndag klokken 16.00 på Blue Water Arena, og Adrian Petre håber at kunne genskabe samme euforiske stemning fra lægterne, som sidst vi mødte de sortklædte fra Heden.

Sidst FC Midtjylland gæstede Blue Water Arena, eksploderede stadionet på Gl. Vardevej, som følge af Adrian Petres udligning til 2-2 dybt inde i overtiden. På søndag venter der endnu et brag af en kamp mod netop midtjyderne, og EfB’s rumænske frontangriber håber, at han og holdet kan tænde samme gnist hos fansene.
– Det var virkelig helt fantastisk i det sidste opgør mod FC Midtjylland. Jeg ved ikke, om de fleste folk på stadion troede på, at vi kunne score og sikre udligningen, men vi bevarede hele tiden troen på det. Det var noget specielt, fortæller Adrian Petre.
– Jeg håber, at vi får det samme at se på søndag og genskabe den atmosfære, og måske endda opnå en endnu bedre stemning. Der plejer at komme mange på stadion, når vi møder topholdene og af den grund, tror jeg også, at vi vil opleve samme gode stemning. Vi håber selvfølgelig, at vi også kan levere en god kamp på banen, fastslår Petre.
Du kan købe billet til braget på Blue Water Arena her eller benytte dig af abonnementstjenesten – priser fra kun 79,- i måneden.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo