Førstehold

Pokalfinalen spilles i Esbjerg

Blue Water Arena i Esbjerg lægger græstæppe til dette års udgave af pokalfinalen, når denne spilles på Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 21. maj. Det bliver en festdag, lyder det fra både Esbjerg fB og Sport & Event Park Esbjerg.

På grund af sommerens EM-slutrunde, hvor Telia Parken skal huse fire kampe, har afholdelsen af denne sæsons udgave af pokalfinalen været i offentligt udbud. Blue Water Arena i Esbjerg, Ceres Park i Aarhus og Brøndby Stadion i Brøndby har alle været i spil, og DBU har nu peget på førstnævnte som arrangør.
Således bliver Esbjerg fB’s hjemmebane for en dag forvandlet til neutral bane, når vinderen af Sydbank Pokalen Kristi Himmelfartsdag skal findes.
Adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen, glæder sig over valget af Blue Water Arena:
– Vi har arbejdet grundigt og hårdt på udbudsmaterialet igennem en længere periode, så vi er selvsagt meget tilfredse med og stolte over, at finalen skal spilles på vores hjemmebane. For de to klubber og deres fans, der kommer i finalen, er det en stor dag, og vi vil sørge for, at Blue Water Arena og området omkring tager sig godt ud, så det bliver en mindeværdig oplevelse for alle.
Hos Sport & Event Park Esbjerg, som driver og vedligeholder arenaen, tager man valget som et skulderklap.
– At Blue Water Arena er valgt som pokalfinale-stadion, sender et signal om, at vi har gjort meget rigtigt, og at vi har et fantastisk fodboldstadion. Hver dag arbejder vi hårdt på at holde en god bane, vedligeholde stadion og meget mere, så vi glæder os meget til at vise, at vi kan afholde en stor fodboldfest i Esbjerg, siger adm. direktør Niels Bækgård.
Der er plads til 16.918 tilskuere på Blue Water Arena. 10.762 af disse er siddepladser.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo