Partner

PolyTech opgraderer til platin-partner i EfB

PolyTech fortsætter samarbejdet med Esbjerg fB, idet Bramming-virksomheden, der udvikler og fremstiller produkter og systemer til vindmølleindustrien, har opgraderet fra guld- til platin-partner.

PolyTech, der er specialiseret i bæredygtige løsninger til vindmølleindustrien, opgraderer støtten til Esbjerg fB fra guld- til platin-partner fra den kommende sæson, idet virksomheden med hovedsæde i Bramming netop har underskrevet en ny aftale.
Adm. direktør hos PolyTech, Mads Kirkegaard, fortæller om baggrunden for opgraderingen:
– Vi har stået bag EfB siden starten af 2019 og været rigtig glade for vores samarbejde. Det betyder meget for området at have et Superliga-hold, som alle kan samles omkring, hvilket vi bakker op om, men for PolyTech bruger vi også partnerskabet aktivt i forhold til at gøre opmærksom på os selv i forhold til at rekruttere talenter til organisationen. Vi har en spændende virksomhed, der vækster, og mange gode job-muligheder, og i den forbindelse har EfB en unik platform.
Lone Marie Jessen, Key Account Manager hos EfB, er ligeledes glad for aftalen.
– Historien om PolyTech og den fremgang og drift, der er i virksomheden, er rigtig spændende, og stemmer godt overens med de værdier, vi har i EfB om blandt andet hele tiden at vil forbedre sig. Vi er derfor glade for også fremover at have dem med ombord som en vigtig opbakning til vores fodboldhold, og vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde, siger hun.
PolyTechs produkter og systemer til vindmøller har særligt fokus på at nedsætte de samlede totalomkostninger i forbindelse med energiproduktionen.
Virksomheden har i de seneste år oplevet en kraftig vækst, og antallet af medarbejdere er fra 2013 steget fra 35 til 600 fordelt på lokationer i Danmark, Kina, Mexico og USA.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo