Partner

REMA 1000 Esbjerg støtter Sydvestjysk Fodbold Samarbejde

REMA 1000 Esbjerg er ny hovedsponsor for Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, og understøtter dermed talentudviklingen i regionen. Akademichef Lars Vind er glad for opbakningen.

Rammen for elitefodbolden i Esbjerg fB er fodboldsammenslutningen Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, der tæller 53 samarbejdsklubber. REMA 1000 Esbjerg er ny hovedsponsor for klubsamarbejdet, der dækker over Hvide Sande i nord til Skærbæk i syd, fra Lunderskov i øst til Fanø i vest.
Kæden, der har syv butikker fordelt i Esbjerg, vil fremover være en aktiv medspiller ved arrangementer og aktiviteter i klubsamarbejde-regi, ligesom der sikres synlighed i form af eksponering på både Blue Water Arena og på EfB’s digitale platforme.
Torben Steffensen fra REMA 1000 fortæller om beslutningen for at bakke op om Sydvestjysk Fodbold Samarbejde:
– REMA 1000 har syv butikker i Esbjerg, og der er måske flere på vej. Derfor synes butikkerne, det er på sin plads at støtte op om EfB, som er byens fodboldstolthed. Fællesskab, sport og sundhed er blandt de fokusområder, som REMA 1000 arbejder efter – og fodbold er en sport, der samler mange mennesker både på og uden for banen.
– Samtidig er det en sport, hvor alle kan være med – der findes jo en række og et hold til alle ung som gammel, øvede som nye. Så fællesskab, fodbold, sundhed og sport samt en stor støtte til flagskibet EfB er årsagen til, at REMA 1000-butikkerne i Esbjerg er gået sammen om at være hovedsponsor for Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.
Hos EfB glæder akademichef Lars Vind sig over, at en stærk partner som REMA 1000 er kommet med ombord.
– Sydvestjysk Fodbold Samarbejde er en strategisk grundsten i EfB, hvor et af målene er udvikle de største talenter fra samarbejdsklubberne til førsteholdet og måske endda videre til udlandet, hvilket vi har en flot tradition for. Men det er også vigtigt at bringe viden ud i klubberne og lave arrangementer, der kan skabe glæde og begejstring for drenge og piger i alle aldre, og i den henseende er det glædeligt, at REMA 1000 Esbjerg fremover vil være en aktiv partner, og vi ser meget frem til samarbejdet, siger han.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo