Sydvestjysk Fodbold Samarbejde

REMA 1000 og EfB indgår stort samarbejde

REMA 1000-butikkerne i Esbjerg fortsætter som hovedpartner for Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, og opjusterer samtidig engagementet med endnu flere tiltag til gavn for fodboldspillere i samarbejdsklubberne.

Rammen for elitefodbolden på alle niveauer i Esbjerg fB er fodboldsammenslutningen Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, der tæller 49 klubber fra Hvide Sande i nord til Skærbæk i syd og Vejen i øst til Fanø i vest, og REMA 1000 har nu forlænget og opjusteret den hovedsponsoraftale, der trådte i kraft i 2020, og vil dermed også fremadrettet være en vigtig medspiller i klubsamarbejdsregi.

Kæden, der har syv butikker fordelt i Esbjerg, bliver afsender på en række forskellige aktiviteter og arrangementer omkring EfB på både hverdage og kampdage. Eksempelvis vil REMA 1000 også fremover få en fremtrædende rolle til det populære arrangement Træn med EfB i efterårsferien samt blive partner på straffesparkskonkurrencerne i pauserne i kampene på Blue Water Arena, hvor forskellige ungdomshold dyster mod hinanden i en stor turnering.

Armin Grizoviz, købmand i REMA 1000 i Tarp, fortæller, hvorfor butikkerne i fællesskab fortsat ønsker at bakke op om Sydvestjysk Fodbold Samarbejde og har skruet yderligere op for engagementet:

– Vi har først og fremmest været meget tilfredse med vores aftale i EfB, og det er en grundlæggende forudsætning for at fortsætte. Fodbold er noget, der samler mennesker på tværs af niveau og alder, og det fællesskab fodbolden kan skabe, bakker vi op om. Samtidig er det vigtigt for os at involvere os i lokalsamfundet, fordi vi har syv butikker fordelt i Esbjerg. Det kan vi blandt andet gøre via EfB og samarbejdsklubberne i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde gennem forskellige arrangementer, hvor vi samtidig kan gøre os synlige og vise noget af det, vi kan.

– Så vi er meget glade for også fremadrettet at være en vigtig del af regionens hold og samarbejdsklubberne, og vi ser frem til at dele mange gode oplevelser i 2023. 

Hos EfB er talentchef Anders Brynaa begejstret over aftalen:

– Sydvestjysk Fodbold Samarbejde er en strategisk grundsten i EfB, hvor et af målene er at udvikle de største talenter fra samarbejdsklubberne til førsteholdet og gerne videre til udenlandske adresser, hvilket vi har en flot tradition for. På den anden side er det også vigtigt, at skabe glæde og gode oplevelser på tværs af og i samarbejdsklubberne, og det får vi endnu bedre muligheder for nu med opbakningen fra REMA 1000-butikkerne som en markant rygstøtte. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

REMA 1000 har butikker i Hjerting, Tarp, Sønderris, Exnersgade, Stormgade, Storegade og Parkvej.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo