Akademi

Rene C skal træne U19

Det bliver erfarne Rene Christiansen, der fremover skal træne EfB’s ældste ungdomselitehold.

Han er selv noteret for 37 kampe og syv scoringer i EfB-trøjen, og nu skal Rene Christiansen igen sørge for, at spillerne på EfB’s U19-hold blive klar til at få førsteholdskampe.
– Vi ved, at vi har en dygtig træner gående i Rene Christiansen, som tidligere har vist sit værd i denne rolle, og det handler som altid om, hvordan vi bedst udnytter vores kompetencer. Her har vi vurderet, at vi får mest ud af Rene Christiansen i spidsen for U19-holdet, hvor han får et tæt samspil med vores nye A+-træner Lars Vind, og jeg selv. I forhold til vores ungdomsarbejde er det en kapacitet, som vi her sætter ind i en nøglerolle, forklarer ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård.
For Rene Christiansen bliver det et kærkomment comeback til en rolle, som han tidligere har prøvet, og han ved derfor om nogen, hvad han går ind til.
– Jeg har virkelig savnet træningsbanen, og jeg ser frem til at komme tilbage i den her rolle, hvor jeg også vil se frem til samarbejdet med vores unge, talentfulde trænere. Det er for mig mest afgørende, at jeg arbejder med vores bedste, unge talenter, og jeg ser frem til at udvikle dem yderligere i den klub, hvor jeg efterhånden har været i mange år. Vi har et stærkt ungdomsarbejde, som giver mange spillere til førsteholdet, og målet er selvfølgelig, at vi bliver ved med at levere på den konto.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo