Førstehold

Reservehold: SønderjyskE – EfB 1-2

Landsholdpausen gav spilletid til nogle af profilerne i torsdagens reserveholdskamp mod SønderjyskE i Haderslev, og sammen med de øvrige spillere var de med til at hive en 2-1 sejr med hjem fra det sønderjyske.

Nikolaj Hagelskjær, Jeppe Brinch og Tim Hölscher, der søndag var i startopstillingen i 3-0 sejren over Thisted var denne torsdag i kamp for reserverne pga. den udsatte kamp mod Vejle i den kommende weekend.
SønderjyskE startede kampen bedst, hvor de kom med et højt pres og gjorde det svært for EfB at få gang i spillet. Det høje pres var også udslagsgivende ved føringsmålet, da Mads Hvilsom opsnappede en fejlaflevering fra Daniel Anyembe, og den udlejede EfB’er kunne løbe forbi Jonas Jensen i EfB-målet og gøre det til 1-0 for hjemmeholdet.
Kort inden pausen kom EfB tilbage i kampen, da William Møller modtog en fin dybdebold fra Simon Bækgård, og efterfølgende vandt den fysiske duel mod SønderjyskE’s Marc Pedersen. Herefter spillede den store angriber bolden tilbage til Mathias Kristensen, der afsluttede og i to omgange gav sig selv en sen fødselsdagsgave, da den 21 år og en dag gamle Næsbjerg-dreng, gjorde det til 1-1.
I starten af anden halvleg scorede William Møller det mål, der senere skulle vise sig at give EfB sejren. Finske Noah Nurmi, der i dag havde fået chancen på midtbanen for EfB, satte Nikolaj Hagelskjær op på venstrekanten, hvor han i dag huserede på venstrebacken. Den offensive back trak bolden over til sit højreben, og fandt med et indadskruet indlæg mod bagerste stolpe William Møller, der flyvende kunne heade bolden i mål til sejrsmålet til 2-1.
Resultat: SønderjyskE – EfB 1-2 (1-1)
Målscorer:
37’ 1-0
42’ 1-1 Mathias Kristensen
56’ 1-2 William Møller
Startopstilling:
1. Jonas Jensen
3. Simon Bækgård
6. Lasha Parunashvili
10. Tim Hölscher
18. William Møller
24. Ben Aziz Zagre
25. Jeppe Brinch
26. Mathias Kristensen
32. Nikolaj Hagelskjær
40. Daniel Anyembe
Noah Nurmi
Udskiftere:
Emil Ankersen
Mathias Holm
Thor Kristiansen
Rasmus Rejnhold
Oliver Nielsen
35. Lasse Mikkelsen

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo