Førstehold

Reserverne møder SønderjyskE

EfB’s reserver sparker gang i Reserveligaen pulje 2 mandag eftermiddag, når SønderjyskE besøger det vestjyske.

Esbjerg fB spiller deres første officielle reservekamp i efterårs sæsonen, når SønderjyskE gæster Esbjerg mandag eftermiddag. Som altid, handler opgørene om, at holde alle skarpe, hvor en god blanding af de, som fik lidt eller slet ingen spilletid mod Vendsyssel FF skal i kamp sammen med flere navne fra EfB’s U-hold.
Igen, er det et yderst slagkraftigt mandskab, der træder ind på hybridbanen senere i dag. Nikolaj Hagelskjær, Jeppe Brinch, Mathias Kristensen, Mark Brink og Yuri Yakovenko får alle en rolle sammen med hollandske Rafael Van der Vaart, der træner med hos EfB, som også får muligheden, for at teste kampformen.
Assistenttræner Johnny Mølby og A+-træner Lars Vind har ansvaret for dagens udvalgte, og sidstnævnte knyttede en kommentar til matchen.
– Vi ved, at SønderjyskE stiller med et rigtig fint hold, hvilket vi også selv synes, at vi gør. I dag vil vi forsøge at ramme de samme fokuspunkter, som vi også har på vores Superliga-hold. Dette i forhold til presset, omstillinger og den måde, vi gerne vil være i boldbesiddelse på. Vi vil turde, at have bolden og skabe gennembrud via mange løb mod bagrummet. Vi har i dag Rafael Van der Vaart på holdet, som holder formen ved lige hos EfB, og i den henseende er det en god måde for ham at komme i kamp, siger A+-træner, Lars Vind.
Reserveligaen efterår, pulje 2 består af fem hold. Dermed skal Esbjergs reserver krydse klinger med FC Helsingør, Lyngby Boldklub samt Vejle Boldklub og naturligvis dagens modstander, SønderjyskE.


Reserveligaen, pulje 2: EfB – SønderjyskE
Kampdato: Mandag den 23. juli klokken 14.00
Spillested: Esbjerg Hybridbane (bag atletikstadion)
Truppen:
Jonas Jensen
Mads Kikkenborg
Nikolaj Hagelskjær
Jonas Mortensen
Oliver Nielsen
Jeppe Brinch
Thor Kristiansen
Simon Bækgård
David Easter
Mads Larsen
Mark Brink
Mathias Kristensen
Martin Egelund
Rafael Van der Vaart
William Møller
Yuri Yakovenko
Brent McGrath

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo