Førstehold

Rumænsk kantspiller med EfB på træningslejr

Efter en uges træning river spillertruppen pløkkerne op og tager ud i nye omgivelser for at dyrke relationerne og komme hinanden ved i truppen. Esbjerg fB er i den kommende uge på træningslejr i Vildbjerg fra mandag til fredag, inden der lørdag kl. 13.00 er træningskamp i SønderjyskE. Med på træningslejren er den rumænske kantspiller, Deian Sorescu, der i den kommende uge skal vise prøver på sit talent.

– På træningslejren kan man se spillerne uden for banen og have møder med dem om træning, dødbolde og lignende. Det er dejligt at være så meget samlet og på den måde lære spillerne bedre at kende. På træningslejren vil vi spille fodbold og fokusere på koncentrationen. Vi vil bygge spillet op nedefra og finde huller i modstandernes kæder. I den kommende sæson vil vi møde defensive hold, så vi skal overraske dem og finde huller i deres forsvar, siger EfB’s cheftræner John Lammers.
John Lammers er begejstret for starten i Esbjerg fB, hvor han har fået et godt indtryk af spillerne og staben omkring dem.
– Alt hvad jeg siger til spillerne, tager de til sig – både på og udenfor banen. Jeg er glad for, at vi spiser sammen, så de lærer hinanden at kende og taler sammen. De skal vide, at det er et arbejde. Jeg synes, at det er det bedste arbejde i verden, og det skal de kæmpe for, siger John Lammers.
Med på træningslejren er også den 19-årige rumænske højre back og kant, Deian Sorescu, som på træningslejren skal vise prøver på sit talent i håb om en kontrakt med EfB. Han har i den seneste sæson spillet i den rumænske klub SS Politehnica Timisoara.
– Otte spillere har forladt os, og vi har kun hentet én spiller. Med så mange spillere væk må man forvente, at der kommer nogle nye spillere til. Når vi vil rykke op, kræver det nye spillere med mere erfaring, så vi søger stadig efter spillere til førsteholdstruppen, siger EfB’s sportsdirektør Ted van Leeuwen.
Af Rasmus R. Nejstgaard

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo