Førstehold

Rumænsk topscorer til EfB

Esbjerg fB har købt den rumænske angriber, Adrian Petre, i FC UTA Arad fra den næstbedste række i Rumænien. Den 19-årige angriber kommer til klubben efter 28 mål i 29 kampe i den netop overståede sæson, og nu er det målet, at han skal fortsætte målscoringen i EfB.

Adrian Petre er U19-landsholdsspiller og har i sin korte seniorkarriere kun repræsenteret FC UTA Arad. Her blev han i den seneste sæson klubbens topscorer med 28 mål, mens han også på U19-landsholdet har holdt et flot målsnit med to mål i tre kampe. Han har nu underskrevet en fireårig kontrakt med option på et femte år hos Esbjerg fB.
– Adrian Petre er en talentfuld angriber, der scorer med både højre og venstre ben samt med hovedet. Han er et af de større talenter, jeg har set i det sidste halve år. Der var stor konkurrence om at få ham, men han er motiveret af at ville bygge sin karriere op, og derfor valgte han EfB, siger EfB’s sportsdirektør Ted van Leeuwen.
Adrian Petre er 1,88 m høj og EfB’s sportsdirektør, Ted van Leeuwen, betegner ham som en spiller med en stærk karakter.
– Han er meget moden af sin alder, og han taler flydende engelsk. Han har læst meget op på klubben, og så vores seneste kamp mod Vejle Boldklub på klubbens facebookside, så han er velforberedt og glæder sig til at komme i gang, siger Ted van Leeuwen.
Adrian Petre har første træning med Esbjerg fB mandag den 10. juli, hvor han skal møde hans nye holdkammerater.
Af Rasmus R. Nejstgaard

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo