Partner

Samarbejdsmessen var et hit

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Musikhuset Esbjerg dannede torsdag formiddag rammen om den årlige EfB-samarbejdsmesse, hvor over 65 virksomheder fra hele landet var samlet. Peter Jørgensen fra Sports Connection, der forhandler Skechers-sko i norden, indledte med et interessant oplæg.

Torsdag formiddag løb den 13. udgave af den årlige EfB-samarbejdsmesse af stablen i Musikhuset Esbjerg. Over 65 virksomheder fra nær og fjern var samlet i flotte rammer til en dag helliget netværket.
Dagen startede med morgenmad og et oplæg i teatersalen af Peter Jørgensen, som igennem 15 år via firmaet Sports Connection har haft eneret i Skandinavien til at markedsføre og sælge de populære sneakers fra den amerikanske skoproducent Skechers.
Jørgensen fortalte om rejsen, der begyndte i 2005, og om hvordan han overvandt en truende konkurs gennem hårdt arbejde til i dag at have skabt en succesfuld million-forretning, inden der blev sendt spørgsmål fra salen afsted mod scenen.
Efterfølgende åbnede samarbejdsmessen officielt, og de mange virksomheder og gæster kunne netværke med hinanden på de mange flotte og kreative stande.
Casper Eilerskov, salgschef, business, Telesikring, fortæller:
– Selvom vi med årene er blevet en landsdækkende virksomhed, har vi vores hovedsæde i Esbjerg, og på den måde har vi bibeholdt vores vestjyske rødder. Derfor er det da også en helt naturlig ting for os at være med på samarbejdsmessen, som er blevet en god tradition. Hos Telesikring bakker vi op om lokale initiativer som dette, og så er det bare en god anledning til at få hilst på både nye og gamle bekendtskaber.
– Derudover er det en god platform til, at vi kan få fortalt lidt om, hvad vi kan tilbyde, ligesom vi får skabt gode kontakter. Alt i alt er det et rigtig godt arrangement.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1iOL1-2whZ0&t=”][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo