Akademi

Seks på stribe for U19

Esbjerg fB’s U19-hold tog lørdag en flot skalp, da det på udebane mod FC Nordsjælland blev til en 3-0-sejr i en kamp, hvor alle tre scoringer faldt i første halvleg. Mandskabet har nu vundet seks gange på stribe, og er to point efter førerholdet i rækken.

Kunstgræsset på Right to Dream Park i Farum passede Esbjerg fB godt i mødet lørdag med FC Nordsjælland i U19 Ligaen, da holdet på imponerende vis vandt med 3-0. Alle tre scoringer faldt inden for kampens første halve time, hvorefter der blev spillet med stor kløgt og truffet gode beslutninger hele vejen rundt således, at resultatet aldrig kom i fare. Marcus Hansen, der scorede for tredje kamp i streg, åbnede målfesten, inden Mads Borchers var på pletten to gange.

Det var EfB’s sjette sejr i rap i rækken, og holdet er nu kun to point efter FC Midtjylland, der dog har spillet to færre kampe, på førstepladsen.

Cheftræner Steffen Ernemann roste efter kampen sit hold for endnu en god præstation.

– Vores første halvleg var virkelig god, hvor presspillet fungerede samtidig med, vi traf kloge beslutninger i vores omgang med bolden. Det resulterede i, at vi tilspillede os nogle chancer, som vi kynisk omsatte til mål, og reelt dræbte kampen inden pausen. I anden halvleg blev vi skubbet lidt tilbage i banen, men vi lykkedes med at holde FCN fra de store chancer, fordi vi bevarede en god struktur i holdet. Alt i alt var det en rigtig fornem indsats af alle spillerne, og jeg er meget imponeret over, hvordan vi greb kampen an taget i betragtning af, at det var den tredje på blot en uge.


Resultat:
FC Nordsjælland – Esbjerg fB 0-3 (0-3)

Målscorere:
8′ 0-1 Marcus Hansen
29′ 0-2 Mads Borchers
33′ 0-3 Mads Borchers

Startopstilling:
1 Nicolai Vistisen
3 Jonas Mortensen
4 Tobias Stagaard
8 Zean Dalügge
10 Andreas Lausen
11 Marcus Hansen
12 Phun Mang
14 Mads Borchers
15 Denis Catovic
18 Patrick Tjørnelund
21 Marcus Kristensen

Indskiftninger:
57′ Oliver Svendsen (Jonas Mortensen)
86′ Gustav Jensen (Mads Borchers)

https://youtu.be/FKZN5ChoymA

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo