Førstehold

SFS-spillerne hyggede sig til Træn med EfB

Flere hundrede glade børn var mødt op på anlægget omkring Blue Water Arena til den traditionsrige dag, Træn med EfB. Vejret var i særdeleshed med os, og regionens SFS-spillere havde en god oplevelse sammen med EfB’s førsteholdsspillere.

Hele regionens SFS-spillere var inviteret til efterårsferiens største begivenhed for de små fodboldtalenter, og dagen blev afviklet i flot vejr med godt humør rundt på de forskellige baner. U7-U12-spillerne startede ud på Kunstgræsbanen, hvor A+-træner, Lars Vind bød velkommen med et par ord inden arrangementet for alvor kunne starte.
Herefter fik de udleveret den flotte T-shirt med SFS-logo samt hovedsponsor, Nørgaard Anlæg, printet på fronten og en bold fra Select, de skulle træne med i løbet af dagen. EfB’s ungdomsspillere startede ud med at træne med de forventningfulde drenge og piger, der spændte så frem til at møde Jeppe Højbjerg og resten af førsteholdstruppen senere på dagen.
Til middag var der frokostpause, og de helt små kunne hygge sig i solen, der kiggede frem over flere omgange og så var næste ting på dagsordenen altså højdepunktet. EfB-spillerne var mødt op og klar til at trille bold med deltagerne, der kunne vise sig lidt frem for sine store idoler.
Til slut blev der givet high-five til alle Esbjerg-spillerne, mens der ventede dem en lille pose med overraskelser i. Heriblandt et autografkort, en cocio, slikposer og en fribillet til fredagens opgør mod Hobro på Blue Water Arena.
Sammen med hovedsponsor, Nørgaard Anlæg, vil SFS gerne takke for en rigtig god dag og håber, at vi ses igen til næste år.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo