Førstehold

Simon Bækgård forlænger med EfB

Tilbage i juni skrev Simon Bækgård under på en 1-årig aftale med EfB, men nu har klubben fremtidssikret spilleren yderligere med en aftale der løber til sommeren 2021.

Simon Bækgård har netop underskrevet en ny kontraktforlængelse med klubben frem til 2021. Bækgård debuterede på førsteholdet i september, ude mod Fremad Amager, hvilket var noget han havde set frem til, og da også håbet på.
Den målfarlige midtbanespiller gør sig hovedagligt på U19, hvor han er en vigtig brik for Lars Vind. Senest var Bækgård med til at sikre avancement i UEFA Youth League.  Bækgård besidder et stort potentiale, hvor hans blik for spillet, gode teknik samt afslutninger er værd at nævne. Hovedpersonen holder dog benene på jorden, men er samtidig forhåbningsfuld om fremtiden.
– Jeg er stadig ungdomsspiller, men jeg håber og tror på, at jeg kan få flere minutter end de 60 mod Fremad Amager. Min primære rolle er fortsat hos U19, hvor jeg lige nu glæder mig til kampen mod Inter Milan i Youth League, slutter Simon Bækgård.
Simon Bækgård er, med sin fortid i Spangsbjerg IF, endnu et produkt af det frugtbare Sydvestjyske Fodbold Samarbejde.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo