Reservehold

Simpson scorer to i EfB-sejr i Brøndby

Med en rigtig god holdpræstation leverede Esbjerg fB varen mandag i Future Cup, da holdet på udebane mod Brøndby IF vandt med 3-1.

Esbjerg fB hentede mandag eftermiddag tre point i Future Cup, da holdet ude mod Brøndby IF vandt med 3-1. Steven Simpson scorede kampens to første mål, mens også Kalle Bjerregaard kom på tavlen

EfB kom godt fra land, og pressede Brøndby højt på banen fra første fløjt.

Allerede efter et par minutters spil gav den gode start pote, da Steven Simpson kunne score til 1-0 efter at have udnyttet et større forsvarskors hos hjemmeholdet.

Værterne fik rystet målet imod af sig, og kom derefter længere frem på banen.

Efter et lille kvarters spil fik Brøndby således en fin mulighed for at udligne, men inde foran mål kunne en modstander lige akkurat ikke nå frem til bolden og score.

EfB-defensiven stod rigtig godt fast i duellerne, og det Brøndby-pres, der blev lagt, blev afvist.

Holdet kom i det hele taget langt tilbage på banen at stå mod slutningen af første halvleg, og Brøndby fik tilraget sig en del hjørnespark.

Tættest på scoring var de blå-gule, da EfB clearede et hjørnespark ud i fødderne på en modstander, som fra distancen skød på mål.

Heldigvis for EfB gik forsøget snert forbi fjerneste stolpe.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, og EfB kunne derfor gå til pause med en 1-0-føring.

EfB kom fint ud til anden halvleg og længere frem på banen fremfor det pres Brøndby, havde fået etableret før pausen.

Det gav pote efter knap en times spil, da Simpson kunne score sit andet mål og øge til 2-0 til EfB.

Marcus Hansen og Oscar Obel-Hall havde en stor andel i scoringen, da de sammen med Simpson kombinerede sig flot igennem Brøndby-forsvaret, så sidstnævnte som en slutaktion kunne sætte indersiden på og køligt score.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud, og formåede at reducere til 1-2 kort efter.

Målet imod EfB kom efter en situation, hvor en bold blev sendt ind i feltet til en Brøndby-spiller, der fra tæt afstand let kunne score.

Der skulle dog ikke gå mere end et par minutter, før EfB svarede igen.

Indskiftede Cornelius Nørgaard erobrede bolden, og sendte straks Kalle Bjerregaard i dybden.

Bjerregaard, der også var sendt ind fra bænken, fangede Brøndby-målmanden på mellemhånd, gik forbi og sendte iskoldt bolden i det tomme mål.

I kampens døende sekunder fik Brøndby tilkendt et straffespark, som dog blev misbrugt, da forsøget gik over mål.

Der faldt ikke flere scoringer, og EfB vandt derfor fortjent med 3-1 over Brøndby efter en stærk præstation i især anden halvleg, hvor indskifterne var med til en positiv forskel.

Brøndby IF – Esbjerg fB 1-3 (0-1)

Målscorere:
3′ 0-1 Steven Simpson
59′ 0-2 Steven Simpson
67′ 1-2
71′ 1-3 Kalle Bjerregaard

Oscar Obel-Hall

46′ Jacob Jensen (Phun Mang)
60′ Mads Svane (Jesper Lauridsen)
68′ Cornelius Nørgaard (Marcus Hansen)
68′ Kalle Bjerregaard (Oliver Svendsen)
73′ Aksel Jørgensen (Oscar Obel-Hall)