Skarpheden manglede i U17-nederlag

Lørdag eftermiddag skinnede solen på Lyngby Stadion, da EfB’s U17-drenge havde taget turen over Storebælt for at møde de kongeblå i sæsonens anden kamp for Jerry Lucenas mandskab. Desværre manglede skarpheden i begge felter hos gæsterne, og derfor var det hjemmeholdet, der kunne juble, da de hev en 4-1-sejr i land. Zean Dalügge scorede målet for esbjergenserne.

Kampens begyndelse indikerede ellers, at det skulle blive en god kamp for U17-holdet, da de kom frem til to store chancer, men den sidste skarphed manglede og det blev derfor ved stillingen 0-0.
I stedet var det hjemmeholdet, der først kom på tavlen, da de fik sparket bolden ind over stregen efter 16 minutter. Det samme skete efter 35 minutter, da værterne igen kom på tavlen ud af ingenting og scorede til 2-0, og herefter var der langt hjem.
Lidt oprejsning var der dog at hente for vestjyderne, da EfB reducerede ét minut inden pausefløjtet, da Sebastian Larsen fandt Zean Dalügge, der havde taget et veltimet løb og sendte bolden i nettet på sin førsteberøring.
Holdet kom ud til anden halvleg med fornyet tro på tingene, men knap var opgøret startet igen før man igen kunne se hjemmeholdet juble over en scoring. Denne gang var det efter en ærgerlig målmandsfejl, hvor Jesper Sørensen snublede i bolden, hvorefter Endrit Kamilji kunne score sit andet mål i kampen.
Det blev også til 4-1, som var blev kampens slutresultat, da Adam Clement lukkede og slukkede efter bare 55 minutter. Der var optræk til flere chancer til esbjergenserne, men gang på gang manglede skarpheden, hvilket i sidste ende også endte med at være forskellen mellem de to mandskaber.
– Jeg er meget godt tilfreds med indholdet af kampen i dag. Vi kan ikke forvente, at vi kan komme herover til Lyngby og skabe så mange chancer, som vi gør, så det er vi glade for, at vi gør, men vi mangler bare skarphed, og det er dét, der afgør tingene. Men jeg er glad for at se, at vi lykkedes med ting, som vi træner til dagligt, selvom vi giver for mange nemme mål væk, lyder det fra Jerry Lucena efter lørdagens nederlag.

Lyngby BK U17 – Esbjerg fB U17 4-1 (2-1)
16’ 1-0 Endrit Kamilji
35’ 2-0 Andreas Kaltoft
44’ 2-1 Zean Dalügge
46’ 3-1 Endit Kamilji
55’ 4-1 Adam Clement
19. Gustav Jensen
46’ Mathias Hausgaard Dahl (Malthe Kilmark)
46’ Noah Leveaux (Gustav Jensen)
58’ Kristian Iversen (Vinh The Tan)