Førstehold

SLUT: EfB – AC Horsens 1-2 (Reserve)

EfB led mandag eftermiddag årets første nederlag i Reserveligaen, da AC Horsens tog en 2-1 sejr på Esbjerg Atletikstadion.

En god præstation fra et ellers veloplagt EfB-hold, var ikke nok til at give point denne eftermiddag. Efter en åbning på kampen med mange chancer til begge hold, var det AC Horsens, der bragte sig foran. Efter lidt klump spil i feltet, var det den tidligere EfB’er Lasse Kryger der fik en lang tå på, og kunne gøre det til 1-0 for de gule.
Kampen bød på masser af intensitet, og et rutineret AC Horsens-hold fik nok, at se til mod det unge EfB-mandskab, for ser man på spil og chancer, var der ikke tvivl – EfB skulle have haft sejren. Men effektiviteten udeblev i for mange situationer, dog sad den i en enkelt sekvens lige i skabet. Yuri Yakovenko blev spillet i dybden, bag Horsens to midterstoppere, og efter at have vundet den fysiske duel, var han helt alene med Horsens-keeperen. Herfra tippede han uden chance for den fremstormende målmand, bolden i mål til udligningen 1-1.
Det fine mål ville Horsens’s, Mathias Nielsen gerne overgå – og det gjorde han. Mod kampens slutning, blev Horsens tilkendt et frispark i en god position. Mathias Nielsen stod med ansvaret for eksekveringen, og på smukkeste vis sparkede han bolden direkte i nettet uden nogen chance for Jonas Jensen i EfB. Scoringen til 2-1 blev kampens sidste, og dermed måtte EfB se sig slået for første gang i reserveholdsligaen i dette forår.


Resultat: EfB – AC Horsens 1-2 (1-1)
Målscorer:
0-1 Lasse Kryger
1-1 Yuri Yakovenko
1-2 Mathias Nielsen
Startopstilling:
Jonas Jensen
Emil Ankersen
Ben Aziz Zagre
Thor Kristiansen
Oliver Nielsen
Simon Bækgård
Noah Nurmi
Lasha Parunashvili
Mads Larsen
William Møller
Yuri Yakovenko
Bænken:
Lasse Mikkelsen
Mathias Holm
David Easter
Mirza Husic
Martin Egelund
Mikkel Nielsen

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo