Førstehold

SLUT: EfB – BK Marienlyst 4-0

EfB havde søndag eftermiddag forpremiere mod fynske BK Marienlyst hjemme på Blue Water Arena, hvor der blev sat et godt udgangspunkt med tanke på forårspremieren om en uge mod Skive IK. EfB sejrede nemlig 4-0.

Kampen startede med Esbjerg mest på bolden, uden det dog blev til de helt store chancer for hverken EfB eller Marienlyst. Starten var i stedet præget af mange gode intense dueller på midten af banen, hvor tændingen virkede høj.
Der opstod enkelte chancer i løbet af den første halve time, hvor den største tilfaldt Tim Hölscher, efter en flot stikning fra Dreyer, men desværre for hjemmeholdet røg afslutningen over mål. Ikke længe efter var samme duo på spil igen, og denne gang gav det en scoring. Anders Dreyer kom fra højre kanten, og sendte derfra et fladt indlæg på tværs, hvor Hölscher kunne sparke den i frit mål til 1-0.
EfB sad komfortabelt på spillet, dog med god modstand fra Marienlyst, der gav alt de havde nærkampene. Højre siden hos Esbjerg var ofte farlige, hvor en velspillende Hagelskjær strøg frem og tilbage, men der opstod ikke de store muligheder efter scoringen, og derfor kunne EfB gå til pause foran 1-0.
Anden halvleg startede godt ud for EfB, der fortsat dominerede de fleste facetter af spillet. Tålmodig boldomgang, og et hurtig pres når Marienlyst fik erobret bolden. Vestjyderne var gode i pasningsspillet, og søgte med omtanke muligheder i offensiven. Der gik da heller ikke længe før føringen blev fordoblet, da Dreyer fra kanten af feltet trak ind i banen, og afsluttede. Den blev rettet af og snød Marienlyst-keeperen, og dermed blev det 2-0 til EfB.
Efter scoringen kom Marienlyst en anelse mere på bolden, men EfB stod godt i det defensive, og gjorde det derfor svært for gæsterne, at komme til de helt åbne chancer, hvor Austin og Garcia over flere omgange stod på de rigtige steder. Til gengæld virkede EfB mere direkte i sit spil, og det udnyttede Jacob Lungi Sørensen. Den unge midtbane kom fri midt for mål, og udplacerede køligt keeperen. 3-0 til EfB.
Kort efter var samme spil på pletten igen, der gjorde det til 4-0. Et hjørne fra venstre, fandt en søgende Jacob Lungi Sørensen, der flot styrede et placeret hovedstød i mål. Herefter lignede det cruise control for hjemmeholdet, der dog ofte søgte Petre i dybden, der med god energi over flere omgange truede gæsternes bagkæde. Mere blev det dog ikke til, og EfB vandt fortjent 4-0.
EfB spiller igen søndag den 4. marts hjemme på Blue Water Arena i forårspremieren mod Skive IK. Kampen fløjtes op klokken 13.45.
Resultat: EfB – BK Marienlyst 4-0 (1-0)
Målscorer:
34′ 1-0 Tim Hölscher
55′ 2-0 Anders Dreyer
72′ 3-0 Jacob Lungi Sørensen
75′ 4-0 Jacob Lungi Sørensen
Startopstilling:
16. Jeppe Højbjerg
32. Nikolaj Hagelskjær
8. Rodolph Austin (71’ J. Brinch)
4. Agus Garcia
14. Jesper Lauridsen
5. Andrés Schetino (55′ Parunashvili)
38. Jacob Lungi Sørensen (76′ D. Anyembe)
10. Tim Hölscher (71′ M. Larsen)
21. Mark Brink
39. Anders Dreyer (76′ M. Kristensen)
23. Yuri Yakovenko (34′ A. Petre)
Udskiftere:
1. Jonas Jensen
6. Lasha Parunashvili (55′ A. Schetino)
9. Adrian Petre (’34 Y. Yakovenko)
24. Ben Aziz Zagre
25. Jeppe Brinch (71′ R. Austin)
26. Mathias Kristensen (76′ A. Dreyer)
40. Daniel Anyembe (76′ J. Sørensen)
50. Mads Larsen (71′ T. Hölscher)
 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo