SLUT: FC Fredericia – EfB 1-3

EfB vandt 3-1 i Fredericia på tre mål af Adrian Petre, som igen spiller holdet ind i kampen om førstepladsen.

Det var ellers et afbudsramt EfB-hold, der søndag eftermiddag tog til Fredericia. Flere spillere måtte spille trods sygdom i kroppen, mens Jacob Lungi Sørensen sad over med en skade, men erstatningerne leverede en fremragende indsats.
EfB kom foran efter treogtyve minutters spil, da Lasha Parunashvili tacklede bolden på midten af banen, Mads Larsen opsnappede andenbolden og spillede den til Adrian Petre, der knastørt fra kanten af feltet sparkede bolden i nettet til 1-0. Det var ikke sidste gang EfB’s rumænske angriber var på spil. Første halvleg bød ikke på de store chancer, hvor EfB formåede at lukke ned for Fredericias boldværk.
Anden halvleg fortsatte som første, med et godt organiseret EfB-mandskab, der ikke levnede Fredericia-offensiven mange chancer. Tyve minutter inde i halvlegen, var Adrian Petre igen på spil. Anders Dreyer modtog bolden på midten af banen, og herfra spillede han en flot aflevering op igennem banen, der sendte Petre alene igennem mod Fredericias målmand, og for anden gang i kampen sparkede han bolden knastørt i kassen denne gang til stillingen 2-0.
Scoringen lignede en afgørelse på kampen, hvor Fredericia endnu ikke havde formået at spille sig frem til nogen nævneværdige chancer. Den kom dog med et kvarter igen, da de blev tilkendt et frispark i en god position. Den skulle Fredericia’s Christian Sørensen tage sig af, og det gjorde han på smukkeste vis ved at dreje den over muren til 2-1.
Nervøsiteten udeblev dog for alvor mod slutningen, da Adrian Petre lukkede kampen med sit trejde mål, og dermed fuldendte sit hattrick. På en løs bold snød han den ene Fredericia-forsvarer, pillede bolden fra ham og sparkede endnu engang bolden i kassen til slutresultatet 3-1 for EfB.

Resultat: FC Fredericia – EfB 1-3
23′ 0-1 Adrian Petre
64′ 0-2 Adrian Petre
76′ 1-2 Christian Sørensen
87′ 1-3 Adrian Petre
Udvisninger:
89′ Piscu (Fredericia)