Førstehold

SLUT: Skive IK – EfB 0-1

Ligatopscorer Anders Dreyer scorede her til aften kampens enlige mål mod Skive, og sikrede dermed EfB en vigtig 1-0 sejr i toppen af Nordicbet Ligaen.

EfB skulle ud og have en sejr for at sikre sig andenpladsen, samt fortsat at holde pres på Vejle. Det gjorde vestjyderne, men det holdt hårdt.
EfB satte sig hårdt på bolden i kampens begyndelse, men havde generelt svært ved at spille sig frem til de åbne chancer. Kombinationerne mellem EfB’s offensive spillere flød, men uden for alvor at blive farligt.
Skive fik inden pausen spillet sig lidt ind i kampen, og kom frem til enkelte muligheder, der et par gange sendte Jeppe Højbjerg ud i fuld længde.
Anden halvleg forløb som første, hvor EfB ledte og ledte efter den chance, der skulle skabe den forløsende scoring. Den kom så også midtvejs i anden halvleg, da Anders Dreyer blev væltet i feltet, og dermed tilkendt et straffespark. Straffesparket tog den 20-årige liga topscorer selv sig af, og på sikker vis sparkede han bolden op i det højre målhjørne til slutresultat 1-0.
Næste og måske sidste opgave inden to eventuelle playoffkampe for vestjyderne er søndag kl. 13.45 hjemme på Blue Water Arena når HB Køge kommer på besøg.
Resultat: Skive IK – EfB 0-1(0-0)
Målscorer:
67’ 0-1 Anders Dreyer
Startopstilling:
16. Jeppe Højbjerg
32. Nikolaj Hagelskjær
38. Jacob Lungi Sørensen
5. Andrès Schetino
14. Jesper Lauridsen
6. Lasha Parunashvili
10. Tim Hölscher
50. Mads Larsen
21. Mark Brink
39. Anders Dreyer
9. Adrian Petre
Reserver:
1. Jonas Jensen
17. Emmanuel Oti Essigba
18. William Møller
23. Yuri Yakovenko
24. Ben Aziz Zagre
26. Mathias Kristensen

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo