Førstehold

Sørensen og Dalügge udtaget til U16-landsholdet

Jesper Sørensen og Zean Peetz Dalügge er udtaget til U16-landsholdets samling i Nyborg den 24. og 25. april, og får muligheden for at vise sig frem for cheftræner Søren Hermansen.

Søren Hermansens U16-landshold har samling i Nyborg onsdag den 23. april og torsdag den 24. april, og Esbjerg fB er repræsenteret med to spillere fra akademiet.
Jesper Sørensen og Zean Peetz Dalügge er nemlig efterudtaget til samlingen, og det glæder EfB’s U17-cheftræner Jerry Lucena.
– Det er glædeligt, at de begge er udtaget og det er en god mulighed, de får, for at vise sig frem. Jesper er en stærk målmand, som har størrelsen med sig, men han har desværre været sat lidt tilbage af en skade. Han er tilbage i træning og har spillet et par kampe for 2. holdet, og vi forventer at se mere til ham fremadrettet.
– Zean er en anderledes type angriber, som EfB for nyligt har givet en ungdomskontrakt. Han har en god størrelse og en spændende teknik, som gør, at han laver mange uvante ting på banen, og det er dét, som han skal vise til samlingen, fortæller Jerry Lucena.
Jesper Sørensen har fortid i SFS-klubben Gørding/Lourup IF, mens Zean Peetz Dalügge er hentet i Tønder tilbage i 2017.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo