Førstehold

Soiri: Glæder mig til at starte

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Nyindkøbet Pyry Soiri glæder sig til at starte op i Esbjerg fB og møde holdkammeraterne. Jeg har fået et godt billede af klubben, siger han.

Esbjerg fB købte tirsdag den finske landsholdsspiller Pyry Soiri fri fra østrigske Admira Wacker.
24-årige Pyry Soiri har fået et godt førstehåndsindtryk af de nye omgivelser, som han glæder sig til at lære endnu bedre at kende.
– Jeg glæder mig helt vildt til at starte og møde mine nye holdkammerater. Jeg har fået et godt indtryk af byen og klubben, så det bliver rart at flytte til Esbjerg og komme godt i gang for EfB.
– De mennesker jeg har nået at hilse på, har taget godt imod mig, og jeg har fået en god rundvisning på stadion og kigget nærmere på faciliteterne, som er fantastiske, siger han.
Han beskriver sig selv som en kreativ offensivspiller, der både kan score mål og sætte holdkammeraterne i spil.
– Jeg er en hurtig kantspiller, som kan lave nogle kreative ting i offensiven. Samtidig er jeg en holdspiller, som arbejder hårdt, og det vil jeg bruge til at skabe plads til både jeg selv og mine holdkammerater, så vi sammen kan skabe gode resultater, siger Pyry Soiri.
I omklædningsrummet får Soiri selskab af tre landsmænd i form af Joni Kauko, Markus Halsti og Noah Nurmi. De to mest erfarne finner blev spurgt til råds, inden underskriften med EfB blev sat.
– Jeg har talt med både Joni og Markus om Danmark, Esbjerg og EfB, og de havde kun positive ting at sige, så det bekræfter mig bare i, at jeg har truffet det rette valg, fortæller Soiri.
Pyry Soiri får trøjenummer 11, og forventes at være med på træningsbanen i uge 26.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15519″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo