Førstehold

Et solidt EfB-aftryk

I dobbeltopgøret mod Sverige var det masser af spilletid til fire EfB-spillere, og Mark Brink kom på tavlen i den sidste kamp.

Det danske U20-landshold har i de seneste dage krydset klinger med de svenske kollegaer i to tætte landskampe på udebane, hvor det første endte med et smalt nederlag, mens den anden kamp endte uafgjort. Her var EfB’s Mark Brink blandt målscorerne i en match, hvor også Mark Dreyer og Jacob Lungi Sørensen startede inde, mens Daniel Anyembe blev sendt på banen efter pausen.
– Det har været to gode kampe mod en god modstander, for vi har mødt et godt svensk hold, men vi har gjort det fint. Det er lidt specielt, at vi er fire mand med fra EfB, men jeg syntes, at det er fuldt fortjent, for vi har gjort det godt på klubholdet, og det er et skulderklap til os alle sammen. Vi har alle sammen spillet sammen i lang tid på ungdomsholdene og nu på førsteholdet, så vi er vant til at spille sammen, og det giver da også noget, når vi er med landsholdet, fortæller Mark Brink, der nu kan se frem til forberedelser til næste uges udekamp mod topholdet Vejle Boldklub på udebane, hvor de fire U20-landsholdsspillere igen får mulighed for at sætte et solidt aftryk.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo