Førstehold

Spillerne besøger SFS-klubber

EfB spillere er i disse uger rundt i regionen og besøge SFS-klubbernes fodboldskoler og skrive autografer til børn i alle aldre.

Sommeren er over Danmark og skolerne rundt i regionen holder sommerferie. Det betyder samtidig, at flere SFS-klubber afholder deres årlige fodboldskole, som er en tradition for adskillige af dem.
Her mærker EfB stor interesse fra klubberne, der ønsker at give de tilmeldte SFS-spillere en ekstra oplevelse til en særlige uge i fodboldens tegn. Derfor drager flere EfB’ere glædeligt rundt i regionen og besøger SFS-klubberne til lidt små-spil, hyggeligt samvær og en autograf.
EfB’s adm. direktør glæder sig over interessen og samtidig dét, at klubben kan give noget igen til det frugtbare samarbejde.
– Det er en vigtig del af EfB’s strategi, at vores førsteholdsspillere kommer rundt i samarbejdsklubberne og derved viser interesse samt anerkendelse for det store arbejde de udøver. Spillerne synes også, at det er en rigtig god dag, hvor de møder mange glade børn og fans, fortæller Brian Knudsen.
På billedet besøger Jonas Jensen og Jesper Lauridsen Hjerting IF.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo