Førstehold

Statistiske vinkler på EfB – AC Horsens

AC Horsens gæster Esbjerg fB og Blue Water Arena lørdag klokken 16.00, hvor John Lammers’ mandskab kan sikre den tredje hjemmesejr i streg. Se et par skæve vinkler på opgøret herunder.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem EfB og AC Horsens på Blue Water Arena, er det blevet til en sejr for begge mandskaber samt tre uafgjorte resultater.
EfB kan med en sejr udbygge hjemmebanestimen til tre sejre i træk, hvilket ikke er sket siden april måned i 2016.
EfB har ikke spillet til nul i de seneste syv indbyrdes opgør – dog er det kun lykkedes AC Horsens at score mere end et mål en enkelt gang, da Bo Henriksens mandskab sejrede 3-2 hjemme i Horsens.
AC Horsens har scoret 27 % af deres mål i det sidste kvarter inden pausen – det er otte scoringer ud af 30. EfB har flest scoringer i det efterfølgende kvarter efter pausen, hvor de har fået nettet til at blafre hele ni gange.
Selvom EfB ligger placeret på 5. pladsen og AC Horsens på 9. pladsen – så er det blot et enkelt point, der skiller de to ad.
AC Horsens har scoret ni gange på hovedstød mod EfB’s fem scoringer. Kun FC Midtjylland overgår gæsterne fra Horsens med hele 15 scoringer.
Sammen med Hobro IK, er AC Horsens det mandskab, der har indkasseret flest scoringer (39).
Adrian Petre med syv scoringer og Joni Kauko med seks scoringer slås stadig om Esbjerg-topscorertitlen. Gæsternes topscorer er i øjeblikket karantæneramte Hallur Hansson med seks scoringer.


Superligaen – 24. runde: EfB – AC Horsens
Kampdato: Lørdag den 2. marts 2019 klokken 16.00
Stadion: Blue Water Arena 
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo