Førstehold

Statistiske vinkler på EfB – Brøndby IF

EfB har vundet begge opgør i Superligaen denne sæson mod Brøndby IF, og det er første gang, at det er sket siden 2013. Se flere vinkler på opgøret herunder, og kom i stemning til braget i morgen klokken 16.00.

De seneste syv gange, Brøndby IF har besøgt Blue Water Arena, er det kun lykkedes Martin Retovs mandskab at hente alle tre point én gang.
EfB er ubesejret i de seneste fem kampe, der er spillet på eget græs. Sejre over FC Nordsjælland, Brøndby IF, AC Horsens og Vejle Boldklub samt 2-2-kampen mod FC Midtjylland.
Gæsterne fra Vestegnen har ikke formået at tage en sejr i deres seneste syv kampe i Superligaens mesterskabsspil.
Yuri Yakovenko har formået at score tre mål i de seneste fire kampe – det bringer ham op på en total målscore på i alt fem scoringer i denne sæson.
EfB skal holde et vågent øje med Kamil Wilczek, for han er Brøndbys farligste mand på udebane med 10 mål og tre oplæg til følge.
Jeppe Højbjerg og Esbjerg fB har holdt buret rent seks gange på eget græs i denne sæson – kun OB og FC Midtjylland har flere Clean Sheets tilført kontoen på hjemmebane.
Hvis EfB står som vinder efter braget mod Brøndby IF, vil det være første gang i Superliga-regi, at EfB vinder tre gange i streg mod de blågule.
Brøndby IF har indkasseret flere mål end noget andet hold i Superligaen i det første og sidste kvarter af kampene.


Superliga mesterskabsspil – 30. runde: Esbjerg fB – Brøndby IF
Kampdato: Torsdag den 18. april 2019 klokken 16.00
Stadion: Blue Water Arena
TV:
Canal 9

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo