Førstehold

Statistiske vinkler på EfB – FCN

Rent statistisk set, peger det mod endnu et brugbart resultat for EfB, når FC Nordsjælland gæster Blue Water Arena mandag aften. Se et par skæve vinkler på opgøret herunder, og kom i den rette stemning.

EfB er ubesejret i denne sæson mod mandagens modstander, FC Nordsjælland. Uafgjort i sæsonpremieren på Right to Dream Park, efterfulgt af to blåhvide sejre.
Gæsterne fra Farum har ikke formået at sejre i Esbjerg i Superligaen siden april 2009. Seks EfB-sejre og fire gange, hvor de to mandskaber har delt pointene.
EfB har ikke tabt i mesterskabsspillet siden åbningskampen ude mod F.C. København i Parken og har i samme periode holdt buret rent hele tre gange.
FC Nordsjælland er ubesejret i deres seneste fem udekampe i Superligaen og scoret ni mål i samme stime på ukendt græs.
Efter det afgørende mål fra Adrian Petre i Brøndby, har EfB’s frontangriber været involveret i 12 mål i Superligaen i indeværende sæson. Otte mål og fire oplæg.
EfB har holdt buret rent otte gange, hvor John Lammers’ mandskab har ageret vært på Blue Water Arena. Det er flere end nogen anden klub, dog har FC Midtjylland samme antal Clean Sheets på eget græs.
Joni Kauko har scoret syv mål foran EfB-tilhængerne på Gl. Vardevej – flere end nogen anden Esbjerg-spiller.
FC Nordsjælland har samlet set scoret 10 mål i det første kvarter af kampene denne sæson i Superligaen, som er det højeste antal scoringer i den præcise periode.


Superliga mesterskabsspil – 33. runde: Esbjerg fB – FC Nordsjælland
Kampdato: Mandag den 6. maj 2019 klokken 19.00
Stadion: Blue Water Arena
TV:
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo