Førstehold

Statistiske vinkler på EfB – OB

Esbjerg-mandskabet er ubesejret i deres seneste seks kampe på eget græs. Se flere vinkler på opgøret herunder, og kom i stemning til bronzeduellen i morgen klokken 19.00 på Blue Water Arena.

Esbjerg fB har vundet fem ud af de seneste otte opgør mod Odense Boldklub, der er spillet på eget græs, og er ubesejret de seneste tre gange, OB har været på besøg.
De sidste 21 gange, hvor EfB og OB er stødt sammen i Superligaen, er blot en af de kampe endt uden en vinder.
Odense Boldklub har sammenlagt 288 skud mod dem denne sæson i Superligaen – det er færre end noget andet hold i den bedste danske række.
De blå-hvide kan forøge en solid hjemmebanestime til syv kampe uden nederlag, hvis John Lammers’ mandskab får point i morgen aften.
Odense Boldklub er fortsat uden sejr i dette års mesterskabsspil, efter at have vundet deres forrige fem kampe i grundspillet.
Joni Kaukos vinder mod Brøndby IF har gjort finnen til EfB’s topscorer med i alt otte scoringer i Superligaen. Syv af dem, er kommet hjemme på Blue Water Arena.
Der bliver i snit scoret 2,94 mål i indbyrdes opgør mellem EfB og OB. 51 gange har de to hold mødt hinanden i Superligaen; 18 EfB-sejre, 11 uafgjorte og 22 nederlag.
Jeppe Højbjerg og Sten Grytebust har begge formået at holde buret rent 10 gange i denne sæson.


Superliga mesterskabsspil – 31. runde: Esbjerg fB – Odense Boldklub
Kampdato: Tirsdag den 23. april 2019 klokken 19.00
Stadion: Blue Water Arena
TV:
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo