Førstehold

Statistiske vinkler på FCK – EfB

Adrian Petre har været involveret i fire ud af EfB’s seneste seks scoringer på udebane med to mål og samme antal assists. Se et par statistiske vinkler forud for første kamp i mesterskabsspillet herunder.

F.C. København har scoret 65 mål – det er flere scoringer end nogen anden i Superligaen.
EfB har blot indkasseret to mål, der er kommet uden for feltet. Det er det laveste, som noget hold i Superligaen har indkasseret.
F.C. København har flest antal scoringer på straffespark med fem mål fra pletten. Det er samme antal straffespark, som EfB har begået.
Adrian Petre har været involveret i fire ud af EfB’s seneste seks scoringer på udebane med to mål og samme antal assists.
EfB scorer flest mål i intervallet fra 46-60 minutter med ni scoringer. F.C. København er flittige målscorere i det sidste kvarter af kampen, hvor Løverne har noteret sig for hele 20 scoringer denne sæson.
Vi skal tilbage til 2013 for at finde EfB’s seneste sejr i Parken. Her kom Peter Ankersen og Martin Braithwaite på tavlen for EfB.
Adrian Petre og Joni Kauko deler topscorertitlen for EfB med syv scoringer hver. FCK’ernes topscorer er Robert Skov – der ikke kommer i spil i kampen – med 23 sæsonscoringer.
Jesper Lauridsen har seks assists for EfB i Superligaen mod Viktor Fischers ni oplæg.
Markus Halsti er den Esbjerg-spiller med flest clearinger – 110. Til sammenligning har FCK’s Vavro 90 clearinger.


Superliga mesterskabsspil – 27. runde: F.C. København – Esbjerg fB
Kampdato: Søndag den 31. marts 2019 klokken 16.00
Stadion: Telia Parken
TV: 
Canal 9

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo