Førstehold

Statistiske vinkler på FCN – EfB

EfB har blot tabt en ud af de seneste ni Superligakampe mod FC Nordsjælland. Se flere vinkler på opgøret herunder, og kom i stemning til søndagens tredje kamp i mesterskabsspillet.

De seneste fem ture til Right to Dream Park har blot givet et nederlag i Superligaen med to vundne og to uafgjorte resultater på kunstgræsset i Farum.
Andreas Skov Olsen har nettet i syv ud af otte Superligakampe efter vinterpausen med en total på ni scoringer. Det er flere end nogen anden Superligaspiller i samme periode.
Jesper Lauridsen, der sidder over med karantæne i søndagens opgør, noterede sig atter en assist mod FC Midtjylland, og er nu oppe på imponerende syv oplæg i Superligaen denne sæson.
Søndagens værter fra Farum har flere uafgjorte end nogen anden i Superligaen denne sæson – 11 ud af 28 kampe.
De seneste 12 kampe mellem EfB og FC Nordsjælland, som er spillet på Right to Dream Park, er blot to opgør endt uden en vinder.
24 ud af 43 FC Nordsjælland-mål er scoret med venstre fod – dette naturligvis med høj indflydelse fra Andreas Skov Olsen, der har nettet 20 gange i denne sæson.
EfB har blot tabt én ud af de seneste ni Superligakampe mod FC Nordsjælland.
Jeppe Højbjerg har præsteret at holde buret rent hele ni gange i sæsonen – til sammenligning, har Nicolai Larsen hos FC Nordsjælland fem Clean Sheets på kontoen.


Superliga mesterskabsspil – 29. runde: FC Nordsjælland – Esbjerg fB
Kampdato: Søndag den 14. april 2019 klokken 14.00
Stadion: Right to Dream Park
TV:
Eurosport 2