Førstehold

Statistiske vinkler på Hobro IK – EfB

Statistisk set, venter der ingen nem opgave mod Hobro IK. Det er endnu ikke lykkedes EfB, at tage alle tre point på DS Arena, når de to mandskaber er stødt sammen i Superligaen. Se flere skæve vinkler på opgøret herunder.

Mathias Kristensen og Joni Kauko scorede i det omvendte opgør, da Esbjerg-mandskabet sejrede 2-0 hjemme på Blue Water Arena.
Hobro IK har kun tabt en ud af seks seneste opgør på deres hjemmebane, DS Arena. Dette efter at have tabt fire ud af de tidligere fem opgør på egen bane.
Esbjerg fB har vundet to ud af de seneste tre opgør i Superligaen. Sejre mod FC Nordsjælland og Brøndby IF samt et nederlag til AGF, hvor Adrian Petre har stået for to scoringer.
Både Hobro IK og Esbjerg fB har scoret i alle fire opgør, når de to mandskaber er stødt sammen på DS Arena. Hjemmeholdet har en total på otte mål mod EfB’s seks scoringer.
Hobro IK er det eneste hold, der endnu ikke har formået et score i det første kvarter af kampen. Alle andre klubber har formået dette minimum to gange.
Adrian Petre har været involveret i fire ud af fem seneste scoringer på udebane – to mål og to oplæg, er det blevet til for EfB’s topscorer.
EfB har scoret seks mål fra hjørnespark i Superligaen denne sæson – Kun FC Midtjylland har flere med ni scoringer.
Adrian Petre og Joni Kauko er i tæt duel om titlen som EfB-topscorer. Begge forøgede måltotalen i forrige kamp mod Brøndby IF – Petre med syv scoringer mod Kaukos seks.
Form – seneste fem kampe
EfB – V T V T T
Hobro IK – T U U T T


Superligaen – 23. runde: Hobro IK – EfB
Kampdato: Søndag den 24. februar 2019 klokken 12.00
Stadion: DS Arena 
TV: 
TV3 Max

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo