Klub

Stemningsafsnittet flyttes permanent

Esbjerg fB har efter positiv dialog med de stemningsskabende fangrupper valgt at imødekomme ønskerne om en permanent flytning af stemningsafsnit.

De mest aktive tilhængere af Esbjerg fB har de seneste hjemmekamp været placeret i det nordøstlige hjørne i stedet for den oprindelige placering i den modsatte, vestlige kurve.

De respektive fangrupper har efterfølgende evalueret på den nye placering, og ønsket har været at blive.

EfB har haft en god og positiv dialog med fansene og valgt at imødekomme forespørgslen, da stemning på Blue Water Arena er en vigtig del af oplevelsen for både øvrige tilskuere og spillerne på banen.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Helt generelt er jeg meget imponeret over den opbakning, der er til EfB fra vores fans. Det gælder på hjemmebane men især også, når vi spiller ude. Da vi blev opmærksomme på, at der var et reelt ønske fra vores stemningsskabende fans om permanent at blive på den nye placering, så tog vi straks en snak med repræsentanter fra grupperne, og det var særdeles positivt.

– Jeg ved, hvor glade truppen er for den opbakning, de bliver vist kamp efter kamp, og hvor vigtigt det er med en god atmosfære på stadion. De stemningsskabende fans er altafgørende i den henseende, og derfor har vi valgt at imødekomme ønsket, og vi glæder os til at hilse alle velkomne igen på mandag, når vi tager imod HB Køge.

Praktisk betyder det, at de stemningsskabende fans fremover er placeret i afsnit B12 på B-tribunen.

Ønsker man at købe et abonnementskort på billet.efb.dk, så skal man vælge “Stemningsafsnit” i oversigten, hvilket giver adgang til det nye stemningsafsnit.

>> Alle hjemmekampe fra kun 79 kr./mdr.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo