Førstehold

Stort målmandstalent laver aftale med EfB

Nicolai Vistisen har indgået en aftale, så han de næste tre år er en del af EfB’s stærke målmandsskole.

Han startede sit fodboldliv i SFS-klubben Vejen SF, og efter et ophold i FC Midtjylland er Nicolai Vistisen tilbage i EfB, hvor han tidligere har givet prøver på sit store talent mellem stængerne. For den unge målmand var der ingen tvivl, da han blev tilbudt en aftale over de næste tre år.
– Det betyder alt for mig, og det er derfor, jeg gør det her. Det er det, jeg har drømt om, siden jeg begyndte at spille fodbold, og det er det, som alle drenge på min alder vil. Jeg føler mig mest tryg her i klubben, hvor vi har et godt sammenhold og et godt fællesskab med nogle gode trænere, siger den 15-årige målmand, der får rosende ord med på vejen af sportsdirektør Ted van Leeuwen.
– Vi er meget glade for, at det har været muligt at hente Nicolai tilbage, for han er meget talentfuld, og han bliver en vigtig del af vores U17-hold. Vi har et godt renomme, når det gælder målmænd, og alle vores ungdomsmålmænd befinder sig i en stærk kategori af talenter. Nicolai er meget moden af sin alder, og han er god med både hænder og fødder, så vi forventer os meget af ham i den skarpe konkurrence, der er her i klubben, siger Ted van Leuween om målmanden, der tiltræder 1. januar.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo