Kampreferat

Strunck sikrer tre point i overtiden

Esbjerg fB vandt lørdag med 2-0 over Skive IK hjemme på Blue Water Arena i en kamp, der først blev afgjort i overtiden. Nicklas Strunck scorede begge mål.

Grundspillet blev lukket ned på bedste vis for Esbjerg fB lørdag eftermiddag på Blue Water Arena for øjnene af 2.813 tilskuere, idet holdet vandt med 2-0. Nicklas Strunck scorede målene i kampens tredje og femte overtidsminut.

Udeholdet spillede frisk til fra start, og der var ikke spillet mere end halvandet minuts penge før, det resulterede en stor chance.

Skive spillede sig fri til afslutning i EfB-feltet, men skuddet var lige akkurat uden for målrammen, og gik derfor i sidenettet.

En håndfuld minutter senere var skibonitterne igen tæt, da en bold blev sendt ned bag EfB’s bagkæde.

Lukas Jonsson kom ud af feltet, men blev afdriblet, så en modstander kunne afslutte.

Heldigvis for målmanden og de øvrige EfB’ere var vinklen dog for spids, og bolden gik atter i sidenettet.

Holdet overvandt stille og roligt den aggressive starte fra Skive, og fik som minutterne arbejdet sig bedre ind i kampen.

Det resulterede dog ikke umiddelbart i et hav af scoringsmuligheder til EfB mod et komptakt Skive-mandskab, der stod godt sammen i kæderne.

Efter 37 minutters spil kom Mikail Maden til afslutning i feltet efter en fin frispilning af Emil Holten, men midtbanespillerens forsøg på at sparke mod det lange hjørne med ydersiden faldt til jorden, og bolden gik et pænt stykke forbi.

Kort efter fik Elias Sørensen en god chance for at score til 1-0, da han tog en bold ned i feltet, vendte rundt og afsluttede resolut.

Skive-målmanden kom dog blæsende ud af sit mål, og fik blokeret afslutningen.

Der blev ikke scoret før pausen, og holdene kunne gå i omklædningsrummene og lægge en plan for anden halvleg.

For EfB’s vedkommende var den tæt på at give pote efter blot to minutter af anden halvleg, da en bold blev sendt ind i feltet og det bagerste område.

Den strøg gennem venner og fjender, men Holten, der kom susende frem for at nå bolden, fik lige akkurat ikke sat foden på og scoret det forløsende føringsmål.

Skive var dog kommet til Esbjerg for at spille med også, og i det 52. minut resulterede en god solotur fra en skibonit i et rigtig flot forsøg, som Jonsson dog kom flot ud i fuld længde og fik reddet.

Oliver Svendsen og Bardhec Bytyqi blev efter en time sendt på banen med fornyet energi i jagten.

Samtidig fik EfB et fornyet overtag i kampen med masser af spil omkring Skive-feltet.

Farligere end det kneb det dog med at blive indtil det tredje overtidsminut.

For her kom EfB pludselig igennem, og indskiftede Marcus Hansen var pludselig alene igennem.

Helt uselvisk spillede han bolden på tværs til Nicklas Strunck, der uden at anstrenge sig kunne sende bolden i nettet til 1-0.

Da stadionuret rundede 95 minutter blev det også 2-0 til EfB, da Strunck atter var på pletten.

Midtbanespilleren var først over en returbold, som han med sit venstre ben fik sparket i nettet.

Dermed fik EfB lukket grundspillet ned på bedste vis med den 19. sejr ud af 22 mulige.