Klub

Succesfuld aften til Esbjerg Knækker Cancer

Opbakningen til det nye initiativ, Esbjerg Knækker Cancer, var overvældende. Carlsberg Lounge var fyldt, og arrangementet samlede, intet mindre end, 1.496.854 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Inspirationen startede sidste år, og i gennem en styregruppe blev tanker til handling. EfB lagde lokaler og arbejdskraft til og dermed var Carlsberg Lounge lørdag klar til, at tage i mod 320 gæster. Menuen bestod af seks retters menu og bordene stod flot dækket op.
Aftenens fokus var, selvfølgelig, at få samlet mest muligt til Kræftens Bekæmpelse, hvilket de mange præmier hjalp med gennem aftenens auktioner. Alle indtægter gik til Kræftens Bekæmpelse, og det lykkedes Esbjerg at samle 1.496.854 kroner.
En af præmierne var, blandt mange andre, en Fiat 500 Bella sponsoreret af Bent Pedersen, som i øvrigt har prydet foran Blue Water Arena de seneste uger.
Esbjerg Knækker Cancer blev en kæmpe succes, og er noget hele byen kan være stolte af. Lars Fyhn, EfB’s konferencechef, var allerede inden arrangementet imponeret over den store støtte, lige fra madleverandører til de mange donerede præmier.
– Der skal lyde en stor ros til alle mennesker, for at støtte projektet. Det er dejligt, at vi kan stå sammen i situationer som denne. Jeg vil også gerne takke pigerne og drengene, for den store indsats de gjorde lørdag aften. 320 kuverter er rigtig mange, og de klarede det rigtig godt, slutter Lars Fyhn.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo