Førstehold

Tætpakket U19-program afsluttes mod Brøndby IF

Elfsborg, Stabæk og Inter Milan – nu Brøndby IF. Esbjerg fB U19 har haft nok at se til den seneste uge, og lørdag afsluttes det tætpakkede program mod Brøndby IF.

Otte dage, tre turneringer, fire kampe. Det lyder som noget af en mundfuld, og det er netop hvad der har stået på menuen for Lars Vind og U19-talenterne. Store oplevelser med to sejre ud af to mulige i de Skandinaviske Mesterskaber, og senest opgøret mod det italienske storhold Inter Milan i UEFA Youth League.
En hektisk uge afsluttes lørdag mod Brøndby IF hjemme på egen grund. Gæsterne ligger på en nuværende 5. plads og kan med en sejr kravle længere op i tabellen. Dog kommer de uden sejr i to kampe, hvorfor et sultent modstanderhold venter for U19.
U19-drengene har ikke været i ilden i ligaen siden 2-0 sejren over Vejle 28. oktober, men det er bestemt et hold i kampform, der lørdag stiller op på grønsværen lørdag middag. Truppen har fået en masse erfaring efter flere internationale kampe, og det er noget de kan drage fordel af og tage med sig videre, til de vante rammer.
-Vi skal ikke komme ud til kampen og have ondt af os selv med Inter-kampen i tankerne. Det må ikke blive en undskyldning, at vi har spillet kamp i onsdags. Vi skal lære af de her internationale kampe, og skulle gerne komme ud stærkere her på den anden side. Om det lykkes er ikke sikkert, vi må se hvordan mentaliteten er til kampen i morgen. Vi møder et stærkt hold, og det bliver spændende at prøver kræfter mod Brøndby. Vi skal spille vores eget spil med et friskt pust, slutter U19-cheftræner, Lars Vind.
Kampen spilles lørdag klokken 12.00 på Esbjerg Kunstgræsbane.

Truppen:
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
13. Mikkel Søndergaard
14. Oliver Olsen
19. Emil Ankersen
20. Nicu Carnat
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo