Førstehold

Talentfuld defensivspiller i EfB frem til 2021

U17-spilleren, Patrick Tjørnelund, har sat sin signatur på sin første ungdomskontrakt med Esbjerg fB, hvilket er en stor drøm, der går i opfyldelse for den 16-årige defensivspiller. De to parter har nu papirer på hinanden frem til sommeren 2021.

EfB har sikret endnu et talent på en længere aftale, da den 16-årige defensivspiller, Patrick Tjørnelund, onsdag har sat sin signatur på en ungdomskontrakt, der binder ham til sommeren 2021. Patrick Tjørnelund glæder sig over aftalen, som har været en drøm for det unge talent, der kom til EfB fra SFS-klubben Varde IF i 2015.
– Det har været en drøm længe, så jeg er glad for, at kunne sætte min underskrift på en kontrakt med EfB. Det viser, at jeg får noget ud af min indsats, og nu gælder det bare om at udvikle mig yderligere og blive bedre. I går spillede flere Esbjerg-drenge på U21-landsholdet, og det viser netop, at det kan lykkes at tage det næste skridt i udviklingen her i EfB, fortæller Patrick Tjørnelund.
Niels Erik Søndergård, der har rollen som ungdomselitechef i EfB, er glad for den udvikling, som Patrick Tjørnelund har vist, og derfor kommer den nye aftale også helt naturligt.
– Patrick har gennemgået en rigtig god udvikling, og han er et stort talent og har samtidig en god vilje. Han har lagt på og er blevet en profil på U17-holdet, og har også vist sig frem på U19. Han er en ægte EfB-back, der vil frem over stepperne med gode offensive kvaliteter, hvor han har sine primære forcer. Han er en god knægt, der gerne vil lære, så det er fuldt fortjent, at han nu får sin første ungdomskontrakt med EfB, fastslår Niels Erik Søndergård.
Patrick Tjørnelund er et ægte produkt af det Sydvestjyske Fodbold Samarbejde med SFS talenttræning i rygsækken og kampe for EfB’s U13, U14 og U15-hold. Patrick har ligeledes benyttet sig af Vita Skole-ordningen, mens han nu er 1. års på Rybners i Esbjerg.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo