Partner

Telesikring fortsætter platin-partnerskabet

Telesikring fortsætter som platin-partner hos Esbjerg fB, og virksomheden, der leverer højkvalitetsprodukter inden for alarmsystemer, bygger dermed videre på en lang og flot tradition som en god medspiller til regionens fodbold.

Esbjerg fB får også i fremtiden værdifuld opbakning fra Telesikring, der er specialiseret i levering af alarmsystemer til både private og erhverv. Således har virksomheden med hovedsæde i Esbjerg tegnet et nyt platin-partnerskab med EfB.
Anett Egsgaard, adm. direktør i Telesikring, finder det naturligt at bakke op om de blå-hvide fodboldspillere.
– Vi bakker med stor glæde op om lokalsporten, og har derfor støttet EfB i mange år. Selvom det er sjovest, når det går godt på banen, så rykker en mindre god sæson ikke ved vores holdning om, at vi og resten af byen skal støtte op. Vi er glade for vores partnerskab, som vi bruger aktivt i forhold til vores ansatte og til at pleje og skabe forretningsforbindelser, og vi ser frem til mange gode oplevelser i fremtiden på Blue Water Arena, siger hun.
Foruden rollen som platin-partner i EfB har Telesikring navnerettigheden til den nordlige endetribune på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo