Førstehold

Thisted glæder sig til BWA kulisse

På søndag sparkes fjerde runde i gang i NordicBet Ligaen, hvor Esbjerg fB tager i mod Thisted hjemme på Blue Water Arena. Et opgør som Thisted har set frem til og glæder sig til at spille på NordicBet Ligaens flotteste stadion. 

Når startfløjtet lyder søndag klokken 14.30 til sæsonens tredje hjemmekamp er det et spændt Thisted hold, som kommer på besøg. Thisted håber på god opbakning fra deres fans, som kan være med til at gøre kampen endnu bedre.
Thisted FC startede sæsonen flot ud med to sejre – blandt andet 2-1 sejr hjemme over Viborg, men skal ligesom EfB, prøve at komme tilbage på sporet efter et nederlag i seneste runde. Derfor bliver det to af NordicBet Ligaens førende hold som tromler sammen.
”Det er en stor sag og en fed kamp. Esbjerg har et stort stadion og et rigtig godt set-up. Det glæder vi os rigtig meget til og vi vil spille vores chance”, siger Thisted-midtbanespilleren Allan Høvenhoff.
Derfor er der lagt op til et vel spillende opgør i en god kulisse, mellem to hold som går efter de tre point for at holde ved i toppen. Kampen sparkes i gang søndag klokken 14.30.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo