Førstehold

Til kamp for det gode

Sport handler om fællesskab, og derfor er det vigtigt for EfB, at give alle muligheden for at opleve sammenholdet herved. Matchen mod AGF er blevet udvalgt som efterårets CSR-kamp.

Esbjerg fB er et regionalt flagskib, der skaber fællesskab i hele den sydvestjyske region og har ligeledes et ansvar herved. Dårligt stillede familier, organisationer og foreninger har derfor haft muligheden for at søge om billetter til søndagens opgør på Blue Water Arena mod AGF. En god oplevelse på et af Danmarks flotteste stadions, som vil blive husket i lang tid.
EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen, fremhæver vigtigheden ved initiativer som CSR-kampene på vegne af EfB, der glædeligt bidrager med unikke oplevelser.
– Det er meget vigtigt for EfB, at vi påtager os et socialt ansvar. Vi er en del af Sydvestjylland og skal fungere som rollemodel. Vi er glade for, at vi kan tilbyde de her gode oplevelser på Blue Water Arena og håbe alle vil nyde kampen, siger Brian Knudsen.
Til opgøret vil der også være lidt ekstra for fansene på pladsen foran Blue Water Arena. Funny Cars har flere sjove aktiviteter med til de små, herunder oppustelig fodboldbane, hoppeborg og en ballontyphon med mulighed for at vinde præmier.
Kampen mod AGF fløjtes i gang søndag klokken 14.00.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo