Partner

Til kamp med det gode hjerte mod SønderjyskE

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Til kampen mod SønderjyskE søndag d. 6. oktober giver vi tilbage til samfundet, idet Esbjerg fB afholder efterårets CSR-dag. Blandt andre får udsatte børn og unge således muligheden for en unik oplevelse på Blue Water Arena.

Esbjerg fB er et regionalt flagskib, der skaber fællesskab i hele den sydvestjyske region og med det følger ligeledes et socialt ansvar, som vi i høj grad er opmærksom på.
Det er vigtigt for os, at give tilbage til samfundet og benytte muligheden for at skabe gode oplevelser for økonomisk dårligt stillede, og derfor vil vi gerne invitere særligt socialt udsatte borgere til fodbold på Blue Water Arena, når EfB tager imod SønderjyskE søndag d. 6. oktober kl. 12.00.
Adm. direktør Brian Bo Knudsen er naturligvis bevidst om EfB’s rolle i samfundet, og fremhæver vigtigheden af at tage ansvar udenfor banen.
– Som en af Sydvestjyllands mest profilerede virksomheder er det meget vigtigt for os, at vi påtager os et socialt ansvar. Vi skaber oplevelser for hele regionen, men det er desværre ikke alle, der under normale forudsætninger har muligheden for at tage ind og se EfB på Blue Water Arena. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde kampen mod SønderjyskE som vores CSR-kamp og give gratis billetter til udsatte børn og voksne. Vi håber, de vil få en rigtig god oplevelse og blive en del af det sammenhold, som EfB er med til at skabe gennem sporten, fortæller han.
Organisationer og institutioner kan søge om gratis billetter til kampen via formularen herunder. Der er ansøgningsfrist torsdag d. 3. oktober.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][contact-form-7 id=”946″ html_class=”default”][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo