Førstehold

Tilskuerinfo FCM-EfB: Køb din billet nu

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Når Esbjerg fB lørdag kl. 17.00 tørner sammen med FC Midtjylland på MCH Arena i Herning, så kan holdet se frem til en massiv støtte i jagten på bronzemedaljerne. Udebaneafsnittet med plads til 1.050 tilskuere forventes således udsolgt.

Esbjerg fB kan på lørdag lukke en fantastisk sæson ned med det første sæt medaljer i 15 år, hvis det lykkes at slå FC Midtjylland i sæsonens potentielt sidste kamp. Afhængigt af resultatet mellem OB og Brøndby, som spilles samtidigt, kan et andet udfald end en sejr dog også være nok til at sikre bronzeplaceringen, men der er dog ingen tvivl om, at John Lammers’ mandskab vil gøre alt for at afgøre sæsonenes slutplacering på egen hånd.
Der er allerede nu en massiv, vestjysk interesse for opgøret, og der sendes adskillige fanbusser fra Esbjerg med kurs mod Herning på lørdag, ligesom det forventes, at mange tager turen på egen hånd.
Vi opfordrer derfor til, at du allerede nu køber din billet til kampen. Det er meget vigtigt, at du køber billet til udebaneafsnittet, som er markeret med EfB-logoet i øverste venstre hjørne herunder:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15116″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]
>> Du køber din billet via FCM’s hjemmeside her
>> Læs mere om forholdene på MCH Arena her
Fanklubben Blue Knights sender masser af blå-hvide fans til Herning, og tilmeldingen er åben indtil torsdag morgen kl. 8.00.
>> Tilmeld dig Blue Knights’ bustur
Vi glæder os til på lørdag, hvor vi vil gøre alt for at skabe en fest og tage sejren.


Kampdato: Lørdag d. 25. maj kl. 17.00
Spillested: MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo