Førstehold

Tim Freriks ny EfB-angriber

25-årige Tim Freriks skal fra den kommende sæson trække i den blå-hvide Esbjerg fB-trøje, idet angriberen er hentet til Blue Water Arena fra AB. Hollænderen har underskrevet en tre-årig kontrakt.

Esbjerg fB styrker offensiven yderligere med tilgangen af Tim Freriks, der netop har sat sin signatur på en aftale, der løber frem til sommeren 2027. Den hollandske angriber kommer til fra AB.

Freriks scorede 15 mål for AB i 30 kampe i den netop overståede sæson – blandt andet en gang på Blue Water Arena tidligere på året.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen har oparbejdet et indgående kendskab til Freriks, og glæder sig til at byde ham velkommen.

– Først og fremmest er vi glade for at kunne tilføje Tim Freriks til vores trup. Det er en dygtig angriber, der er godt skolet, som vi får ind på holdet, og vi tror på, det bliver et rigtig godt match for begge parter. Vi kender Tim indgående, fordi vi har set ham flere gange og også selv stiftet bekendtskab med ham som modstander. Derudover har vi haft gode snakke med Tim, og vi har at gøre med en spiller, der virkelig har prioriteret at komme til EfB og blive en del af vores projekt, så vi ser frem til for alvor at indlede samarbejdet fra på tirsdag, siger han.

Angriberen ser frem til den nye udfordring i Esbjerg.

– Jeg glæder mig virkelig til at begynde i EfB, som er en stor klub og også velkendt i mit hjemland. Jeg kender jo holdet, fordi jeg har været modstander i seneste sæson, og niveauet er godt, så det bliver en fed udfordring for mig. Personligt er mit mål at bidrage med de ting, jeg er god til, så vi i fællesskab kan skabe resultater, som fansene bliver glade for og husker, siger hollænderen.

Tim Freriks har første træningsdag med holdet tirsdag.

Fakta:
Navn: Tim Freriks
Født: D. 2. oktober 1998
Tidligere klubber: KFC Koog aan de Zaan, FC Groningen, FC Utrecht, OFC Oostzaan, VV Katwijk, AB

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo