Førstehold

To EfB'ere skal med til Elite Round i Østrig

U17-landstræner Michael ‘Mex’ Pedersen har udtaget de to EfB’ere, Jonas Mortensen og Mads Larsen, til Elite Round i Østrig, hvor Danmark skal op imod Østrig, Frankrig og Bosnien & Herzegovina.

Elite Round er en kvalifikationsturnering til EM-slutrunden der afholdes til April i England, og ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård, er rigtig godt tilfreds på drengenes vegne med, at de har spillet sig til en plads i truppen.
– De har begge været inde omkring U17-landsholdet siden den store landsholdssamling på Cypern i januar og sammen med de præstationer, de har leveret i klubben spillet sig til en plads i den her afgørende fase i kvalifikationen til EM i England til April. Der er mange kampe på få dage dernede, og dermed vil det med alt sandsynlighed også byde på minutter til vores to drenge, så det bliver forhåbentlig en rigtig god oplevelse og læring for dem siger, ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård.
Med mindre holdet klarer kvalifikation til EM-slutrunden, bliver Elite Round formegentlig sidste chance for at vise sig frem i landsholdsregi for de to unge drenge i et års tid, da der ikke er den store aktivitet omkring U18-landsholdet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo