Klub

To lokale spillere til EfB eSport

Jonas Andreassen og Noah Engholm Svendsen er nye spillere hos EfB eSport, hvor de to esbjergensere i første omgang skal spille Talentliga med akademi-holdet.

EfB eSport tilknytter to Esbjerg-spillere til akademiholdet til den kommende sæson, idet 16-årige Jonas Andreassen og 17-årige Noah Engholm Svendsen bliver en del af klubben.
Andreassen, der ved siden af FIFA-spillet går på Rybners Gymnasium STX-linje, er glad for at blive indlemmet i EfB eSport.
– FIFA er et fedt spil, som jeg har spillet i mange år, og bruger meget tid på. Nu bliver jeg en del af EfB eSport’s akademihold, hvilket jeg er meget glad for, da jeg kan få god sparring og vejledning fra nogle af de bedste spillere i Danmark, fortæller han.
Også Noah Engholm Svendsen er begejstret over at blive en del af holdet.
– Som fodbold- og FIFA-interesseret esbjergenser er det en fed chance at få. Jeg har ofte været på Blue Water Arena og set kampe, og nu skal jeg så spille i den blå-hvide trøje i FIFA, som er min store passion, så det er en lille drøm for mig. Jeg glæder mig til at komme rigtig i gang og udvikle mig i et godt miljø, siger Svendsen, der går på andet år på HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium.
I Weekendliga, som er FIFA’s ugentlige turnering, har Andreassen er score på 28-2 som det bedste resultat, mens Svendsen har 28-2.