Førstehold

Tobias Bjørnebye ny mand i EfB

24-årige Tobias Bjørnebye er ny Esbjerg fB-spiller, idet midtbanespilleren efter et vellykket prøveophold har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

Esbjerg fB forstærker truppen yderligere, og øger konkurrencen på midtbanen, hvor norske Tobias Bjørnebye netop har underskrevet en aftale frem til sommeren 2024. Han kommer til fra Kongsvinger IL i hjemlandet.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen byder Bjørnebye, der begår sig på den defensive midtbane, velkommen og fremhæver foruden fodboldkvaliteterne nordmandens lederegenskaber.

– Tobias Bjørnebye har leveret et rigtig stærkt indtryk i træningerne rent fodboldmæssigt. Han er en duelstærk midtbanespiller, der er god til at læse spillet og samtidig formår at komme i vejen for modstanderne og dække af for de offensive spillere. Samtidig har Tobias stærke lederegenskaber, og han er dygtig til at kommunikere på banen, og vi tror på, det bliver et godt samarbejde. Vi er glade for, Tobias nu er EfB’er, siger han.

Hovedpersonen glæder sig over, at han nu skal trække i den blå-hvide trøje, og ser frem til for alvor at blive en del af klubben.

– Jeg har fået et rigtig godt indtryk af både klubben og menneskerne her, så jeg er glad for at kalde mig EfB-spiller nu. Der er et spændende genopbygningsprojekt i gang, som jeg gerne vil være en del af, og jeg synes forudsætningerne er gode for, at vi kan lykkes som hold. Sammenholdet i truppen er godt, kan jeg mærke, og jeg tror på, vi kan levere gode resultater, hvilket jeg vil bidrage til, siger Tobias Bjørnebye.

Bjørnebye får nummer 4.

Fakta:
Navn:
Tobias Bjørnebye
Født: D. 9. december 1998
Tidligere klubber: FK Lyn, Rosenborg BK, IL Hödd, Sogndal IL, Kongsvinger IL

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo