Klub

Topspiller skifter til EfB e-sport

Lasse Bækkelund er et af de helt store navne i FIFA-verdenen, og han skifter med øjeblikkelig virkning til EfB e-sport forud for den kommende sæson.

Lasse Bækkelund skifter OB ud med EfB e-sport og det er et skifte, som Bækkelund ser meget positivt på.
– Jeg fik nogle muligheder i EfB som jeg ikke rigtig kunne få andre steder, og muligheden for top 8 er realistisk her så det tiltalte mig meget, fortæller Bækkelund.
På holdet bliver Bækkelund knyttet sammen med Qack, som også er en god ven privat, og det er glæder fynboen, at de nu skal konkurrere sammen mod andre.
– Jeg kender ham rigtig godt, så især på det mentale plan kan jeg bidrage med meget til vores makkerpar. Jeg prøvede faktisk allerede at støtte ham i sidste sæson, så mon ikke det giver lidt ekstra når det nu bliver som holdkammerat, siger Bækkelund.
Lasse Bækkelund bor i øjeblikket i Fredericia, men kommer oprindeligt fra Middelfart. Han ser dog ikke nogle problemer i tilknytningen til EfB og Esbjerg.
– Jeg kan rigtig godt lide Esbjerg by. Jeg har en del af mine efterskolevenner, som kommer herfra så det er heller ikke første gang, jeg befinder mig på Blue Water Arena kan jeg vidst godt afsløre, siger Bækkelund.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo