Førstehold

Topstemning i sigte til hjemmebanepremieren

På søndag kan EfB igen løbe ind på Blue Water Arenas græstæppe, når årets første hjemmekamp venter. Brøndby IF gæster Esbjerg og alt peger mod en festlig stemning fra lægterne, mens de to mandskaber slås om vigtige point, som er på spil.

Søndag klokken 18.00 ruller Superligabolden atter igen på Blue Water Arena. Årets første hjemmekamp står for skud, og der venter et brag af en kamp mod rækkens 3. plads, Brøndby IF. Gæsterne har revanche til gode, da EfB sejrede 1-0 i det omvendte opgør på Brøndby Stadion og der bliver derfor tænding på fra første minut.
Slaget mellem John Lammers’ og Alexander Zornigers mandskaber bliver ikke det eneste interessante, for der bliver også kamp om lydkulissen fra de to stemningsskabende fanafsnit. Brøndby forventer at komme med 1200+ i udebaneafsnittet og Esbjerg-tilhængerne besøger også billetsiden flittigt disse dage. Rammerne er sat og det tyder på topunderholdning i hjemmebanepremieren på Blue Water Arena.
Tegn et abonnement til din favoritplads fra kun kr. 79,- pr. måned for voksne og kr. 39,- pr. måned for børn og vær klar på lægterne allerede til Brøndby-kampen – https://billet.efb.dk.