Førstehold

Træningen genoptages i mindre grupper

Tirsdag genoptager Esbjerg fB’s Superliga-spillere og -trænere træningen efter at have været hjemsendt siden d. 21. marts. Det vil foregå i grupper og efter anvisninger fra myndighederne.

Ikke siden d. 21. marts har Esbjerg fB-spillerne trænet sammen på anlægget på Gl. Vardevej grundet Covid-19-pandemien, men det ændrer sig nu, idet hele førsteholdstruppen inklusive staben omkring holdet er tilbagekaldt fra i dag, tirsdag.
Træningen vil fremover på ubestemt tid foregå i mindre grupper og efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Blandt andet betyder det, at der vil blive holdt afstand spillere og trænere imellem, ligesom alle ankommer direkte til træningsanlægget uden at have været i omklædningsrummet først.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen forklarer:
– Det er glædeligt, at vi nu kan påbegynde fællestræningen igen, hvilket vi ser meget frem til. Selvom det kommer til at foregå under markant andre forhold, end vi er vant til, så fjerner det ikke glæden ved, at vi kan træne efter og fokusere på det fælles mål, som er overlevelse i Superligaen.
EfB følger myndighedernes og Divisionsforeningens anbefalinger og retningslinjer, og vil løbende indrette træningsplanerne efter eventuelle, yderligere tiltag og bestemmelser.
For at undgå at bidrage til smittespredningen af Covid-19 i Danmark fraråder vi al adgang til anlægget for tilskuere.
 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo