Førstehold

Tre EfB’er får genvalg på landsholdet

Mads Zahr, Jonas Mortensen og Mads Larsen har fået genvalg på deres respektive landshold efter den fornyligt overståede landsholdssamling på Cypern.

Jonas Mortensen og Mads Larsen står over for nogle afgørende dage ved U17-træningssamlingen inden der skal udtages den endelige trup til EM-kvalifikationskampene i Østrig til marts.
– Det er næste skridt efter turen til Cypern, så det er et godt tegn, og må betyde de fik vist sig godt frem dernede. De er i første omgang udtaget til den sidste samling inden den endelig trup udtages frem mod EM-kvalifikationskampene mod Østrig, Bosnien og Frankrig, så det bliver nogle vigtige dage for de unge drenge, fortæller EfB’s ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.
U17-landholdet spiller ingen kampe ved samlingen, men skal forberede sig frem mod EM-kvalifikationskampene mod Østrig, Bosnien og Frankrig i slutningen af marts.
 
For Mads Zahr vedkommende kunne udtagelsen tyde på, at han har spillet sig tættere på holdet, og det er velfortjent ifølge Niels Erik Søndergård.
– Mads er forholdsvis ny i landsholdssammenhæng, og fik landsholdsdebut ved samlingen på Cypern. U16-landsholdet er et nyt kuld, der har kørt siden sommeren 2017. Mads blev ikke udtaget ved den første samling i oktober, men er blevet en del af holdet i det nye år. Han leverede godt på Cypern og jeg synes det er meget fortjent, at han får slutter Niels Erik Søndergård.
U16 skal deltage i en træningsturnering i England, hvor de møder England, Skotland og Spanien. EfB’s A+ træner Rene Christiansen er i øvrigt med som assistent på U16 landsholdet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo